ONZE CLUB

Welkom bij Padel Erpe-Mere

Door onze jarenlange horeca-ervaring en voorliefde voor sport besloten we om naast ons bestaand restaurant ’t Vijverhof (sinds 1990) een nieuwe padelclub op te richten. Onze keuze voor padel was heel snel gemaakt omdat deze sport wereldwijd aan een enorme opmars bezig is. Padel is heel sportief, toegankelijk, plezant, sociaal, …

Ook onze gemeente Erpe-Mere mocht dus zeker niet achterblijven! Dit in combinatie met onze zeer centrale ligging besloten we om er volop voor te gaan. Aangezien we gelegen zijn aan de ingang van het industriepark en er heel wat bedrijven in onze nabije omgeving gevestigd zijn, is het voor al deze bedrijven een enorme troef om sport (padel) aan te kunnen bieden aan al hun medewerkers. Het is ons doel om een kwalitatief hoogstaande club op te richten met een trendy clubhuis waar iedereen welkom is voor een drankje en/of een hapje. Ook het organiseren van een teambuilding, het aanbieden van lessen, jeugdkampen, toernooien, reizen… zal tot de mogelijkheden behoren.

We hopen jullie te mogen verwelkomen vanaf juni 2021!

Ons Team!

Glenn D'Haemers

Bestuurder

Karen Flobert

Bestuurder

Locatie

Padel Erpe-Mere heeft zijn thuisbasis op de Industrieweg 2 te Erpe-Mere. De club bevindt zich, naast restaurant ’t Vijverhof en vlakbij de op- en afrit van de E40 Brussel – Gent en is dus zeer makkelijk te bereiken.

Openingsuren

Ma – Zo : 7u30 – 23u

Volg ons op social media