Welkom bij Padel Erpe-Mere

Door onze jarenlange horeca-ervaring en voorliefde voor sport besloten we om naast ons bestaand restaurant ’t Vijverhof (sinds 1990) een nieuwe padelclub op te richten. Onze keuze voor padel was heel snel gemaakt omdat deze sport wereldwijd aan een enorme opmars bezig is. Padel is heel sportief, toegankelijk, plezant, sociaal, …

Ook onze gemeente Erpe-Mere mocht dus zeker niet achterblijven! Dit in combinatie met onze zeer centrale ligging besloten we om er volop voor te gaan. Aangezien we gelegen zijn aan de ingang van het industriepark en er heel wat bedrijven in onze nabije omgeving gevestigd zijn, is het voor al deze bedrijven een enorme troef om sport (padel) aan te kunnen bieden aan al hun medewerkers. Het is ons doel om een kwalitatief hoogstaande club op te richten met een trendy clubhuis waar iedereen welkom is voor een drankje en/of een hapje. Ook het organiseren van een teambuilding, het aanbieden van lessen, jeugdkampen, toernooien, reizen… zal tot de mogelijkheden behoren.

Join our Community

Scan de QR-code en word lid van onze Whataspp groepen! Zo vind je padelpartners van jouw niveau.

Ons team

Glenn D'Haemers

Karen Flobert

Locatie

Padel Erpe-Mere heeft zijn thuisbasis op de Industrieweg 2A te Erpe-Mere. De club bevindt zich, naast restaurant ’t Vijverhof en vlakbij de op- en afrit van de E40 Brussel – Gent en is dus zeer makkelijk te bereiken.

Openingsuren terreinen

Ma – Zo : 08u00 – 23u30

Word lid

Bekijk onze abonnementsformules en maak je lid van onze club!