Move to improve

Bij Padel Erpe-Mere vind je professionele training en coaching op jouw maat! Wij begeleiden zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden. Alle trainingen worden aangepast naar het niveau van de speler en is zowel uitdagend als amusant!

Onze gekwalificeerde coaches geven je persoonlijke tips en advies en verwelkomen jullie graag voor onze lessen! Hierin staan ze jullie met raad en daad bij en helpen je met je techniek, tactiek en zoveel meer. Wensen jullie te starten met groepslessen of privé lessen dan kan dit via onderstaand formulier of telefonisch op 0478 93 60 19.

Groepslessen

Onze groepslessen zijn opgedeeld in reeksen van 6 weken. Je kan dus zelf kiezen welke reeks het meest geschikt is. Ook hier worden de groepen opgedeeld op basis van niveau zodat we het voor iedereen uitdagend kunnen houden en dat er maximaal kan bijgeleerd worden.

Privé lessen

Nog geen ervaring en wil je de slagen met de juiste techniek uitvoeren of heb je al een bepaald niveau en wil je je techniek en positiespel perfectioneren? Dan zijn onze privé lessen zeker iets voor jou! Onze coaches zorgen ervoor dat je op je eigen tempo en niveau het spel onder de knie krijgt of net die extra stap kan zetten om jezelf te verbeteren. Wil je meer info? Stuur dan gerust via onderstaand formulier!